Άρθρα Εποχής

4 φθινοπωρινά retreats με Γιόγκα, Ψυχοθεραπεία και Προσωπική Ανάπτυξη

Μπορεί ο καιρός να είναι άστατος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να ταξιδεύουμε. Απεναντίας, η φύση αυτή την περίοδο ντύνεται με τα καλύτερά της, η θερμοκρασία είναι ιδανική και ο οργανισμός μας βρίσκεται σε φάση βαθιάς προσαρμογής. Οπότε, μια τριήμερη ή τετραήμερη απόδραση είναι ιδανική!

Επιλέξαμε τα καλύτερα retreats από την πλατφόρμα της Εναλλακτικής Ατζέντας και σας τα παρουσιάζουμε:

Advertisment

Sound Healing Retreat στα Ζαγοροχώρια στις 18 Νοεμβρίου

 

Το Sound Healing είναι μία ψυχοσωματική θεραπεία βασισμένη στη δυναμική του ήχου. H ευεργετική επίδραση του Sound Healing ενεργοποιεί τα Θήτα κύματα του εγκεφάλου μας, για να μας ηρεμήσει και να μας ισορροπήσει! Απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και προηγούμενης εμπειρίας.

Advertisment

Γύρισε Σελίδα: Άκου το Σώμα σου, Άκου τον Εαυτό σου | Ολιστικό Retreat στη Μάνη στις 11 Νοεμβρίου

Ο ψυχολόγος και best seller συγγραφέας Δημήτρης Φλαμούρης PhD και η έμπειρη δασκάλα γιόγκα και διαλογισμού Σοφία Μαυρίδου, προτείνουν μια νέα ολιστική υπαρξιακή προσέγγιση για τη ζωή μέσα από ένα ολιστικό συνδυασμό βιωματικών ασκήσεων, διαλογισμού, γιόγκα αλλά και ψυχολογίας.

“Φρόντισέ με” στα λουτρά Αιδηψού με με ιαματαικά λουτρά, τζακούζι και ψυχοθεραπεία στις 18 Νοεμβρίου

Φθινόπωρο, ήρθε η ώρα για ανανέωση… νέους στόχους… καινούριους προγραμματισμούς και αποφάσεις.

Όπως πέφτουν τα φύλλα των δέντρων αυτήν την εποχή, ας αφήσουμε να πέσουν τα βάρη που μας ταλαιπωρούν. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφορτωθούμε όλη την κούραση και το άγχος που μας βαραίνει. Ήρθε η ώρα ν’ αλλάξουμε όλες τις κακές συνήθειες “μη φροντίδας” του εαυτού μας και να κάνουμε ένα “restart”.

Resilience & Yoga Retreat στην Ορεινή Αρκαδία στις 2 Δεκεμβρίου

Πρόκειται για ένα all inclusive τριήμερο που συνδυάζει εργαστήρια coaching, τεχνικές mindfulness και πρακτικές γιόγκα. Οδηγοί σε αυτή την εμπειρία θα είναι η Δρ Λένα Ατζινά, Business-Executive-Leadership Coach, HR Consultant & η Valerie Saier, Master NLP Life Coach & Mindfulness Instructor.


Δείτε όλα τα retreats

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το νεότερο και πολυτελές ξενοδοχείο «adults only» είναι το Cook's Club Ialysos στη βορειοδυτική Ρόδο.

Αν υποθέσουμε πως δημιουργείς την δική σου γιορτή… Πώς θα ήταν αυτή;

Ανάποδες ευχές για μια χρονιά διαφορετική από τις προηγούμενες! Για το 2018 σου εύχομαι…Advertisment Να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι. Να σου επιτρέπεις να

Με την πάροδο του χρόνου, οι μικροδιαφωνίες και οι παρεξηγήσεις μπορούν να μετατραπούν σε χιονοστιβάδα μεγάλων προβλημάτων.

Τα θαλάσσια οικοσυστήματα έχουν λεπτή ισορροπία και κάθε αλλαγή έχει αντίκτυπο στην τροφική αλυσίδα.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία από τα οποία μπορούμε να καταλάβουμε αν η ενασχόληση του παιδιού έχει μετατραπεί σε κάτι ψυχολογικά επικίνδυνο.

Πρόσφατα Άρθρα

Με την πάροδο του χρόνου, οι μικροδιαφωνίες και οι παρεξηγήσεις μπορούν να μετατραπούν σε χιονοστιβάδα μεγάλων προβλημάτων.

Τα θαλάσσια οικοσυστήματα έχουν λεπτή ισορροπία και κάθε αλλαγή έχει αντίκτυπο στην τροφική αλυσίδα.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία από τα οποία μπορούμε να καταλάβουμε αν η ενασχόληση του παιδιού έχει μετατραπεί σε κάτι ψυχολογικά επικίνδυνο.

Δημοσιεύθηκε η λίστα με τις πιο «έξυπνες» πόλεις στον κόσμο για το 2024. Οι «έξυπνες» πόλεις στην Ευρώπη και την Ασία κερδίζουν έδαφος σε

Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από τη ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων, ο Ισπανός συγγραφέας του Δον Κιχώτη Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο

Η προσωπική εξομολόγηση μιας γυναίκας για τα μαθήματα που πήρε από τη δύσκολη αυτή συνθήκη στη σχέση της. Η απιστία σε ένα ζευγάρι θεωρείται

Δύσκολο να μην έχεις αυτούς που αγαπάς κοντά σου, μα ζουν συνεχώς μέσα στην σκέψη σου. Μέσα από την σκέψη σου, υπάρχουν στη ζωή σου

Εναλλακτική Δράση