Τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα φέτος έρχονται στο The Ellinikon Experience Park

Χιλιάδες φώτα, διαδραστικές εμπειρίες, γεύσεις και μουσική σε έναν ονειρεμένο γιορτινό κόσμο.

Τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα φέτος έρχονται στο The Ellinikon Experience Park

Φέτος, ζήστε τα δικά σας Χριστούγεννα, στο δικό σας Πάρκο, στο The Ellinikon Experience Park!

Στις  9 Δεκεμβρίου στις 19:00, ξεκινάει η Χριστουγεννιάτικη η εντυπωσιακή εκδήλωση φωταγώγησης του δέντρου, δίπλα στο επιβλητικό συντριβάνι η 12 μελή ορχήστρα του Ανδρέα Τσελίκα, έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό show μουσικής, χορού και φαντασίας!

Advertisment

Παραμυθένιο σκηνικό με μπλε και μωβ χρώμα δημιουργεί εικόνες και σχέδια στην Πλατεία Α για να φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Οικολογικά πυροτεχνήματα θα φωτίσουν  με χρώμα τον Αττικό Ουρανό, αξέχαστες στιγμές θα μας χαρίσουν το συγκρότημα «Μουσικοί του Κουτιού» της αγαπημένης τηλεοπτικής εκπομπής «Μουσικό Κουτί», γεμάτη ρυθμό και εορταστική διάθεση!

Οι εκπλήξεις φέτος στο Experience Park  θα διαδέχονται η μια την άλλη όλες τις ημέρες των γιορτών, κάθε σημείο και μια εμπειρία.

Advertisment

Ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι θα ξεκινήσει στο Hill of Lights και θα συνεχίσει στο Garden of Reflections, όπου θα δημιουργείται ένα μοναδικό παιχνίδι με καθρέπτες. Στην Πλατεία Β’, θα περπατήσετε  στο μεγαλύτερο, διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα, τα βήματά σας θα αλλάζουν τα σχέδια του Magic Christmas Carpet. Στο Christmas Hub δίπλα στο συντριβάνι, μπορείτε να δοκιμάσετε την δημιουργική σας διάθεση με   Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά.

Λάμψη, διαδραστικές εμπειρίες και εκπλήξεις, όλες εμπνευσμένες από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης που διέπουν το σχεδιασμό και τη λειτουργία του Πάρκου περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο The Ellinikon Experience Park!  Η ενέργεια του φωτισμού , θα προέλθει από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για τον φωτισμό θα χρησιμοποιηθούν  led φώτα για  εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 80% συγκριτικά με συμβατικά φωτιστικά.

Την εορταστική εμπειρία συμπληρώνουν οι γιορτινές προτάσεις από τα Burger Joint, Bubble Tale, Hans & Gretel, LUKUMAΔΕΣ, Johnnie Hot Dog, Esteban Burrito Bar και Falafeladiko, γύρω από το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 22:00, 23/12/22 – 8/01/23: 09:00-23:00, 24/12/22 & 31/12/22 09:00 -22:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ανώνυμο σχέδιο (13)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Fb_post_25_years-01
Ανακοινώθηκαν οι ομιλητές του φεστιβάλ Μόνο Μαζί Μπορούμε στο Περιστέρι

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση