, ,

Ινδός δημιούργησε σιλικονούχο ομοίωμα της γυναίκας του μετά θάνατον!

Με τον τρόπο αυτό, ο Ινδός έδωσε «ζωή» στην αγαπημένη σύζυγό του!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun ο Τάπας Σαντιλία, 65 ετών, απώλεσε την γυναίκα του (Ιντράνι) το 2021 από κορονοϊό. Η τελευταία επιθυμία της Ιντράνι ήταν σε περίπτωση που συνέβαινε το μοιραίο, να φτιάξει ο σύζυγός της μία κούκλα σιλικόνης πιστό αντίγραφό της, για να του κρατάει συντροφιά.

Με τον τρόπο αυτό, ο Ινδός έδωσε «ζωή» στην αγαπημένη του, ξοδεύοντας μάλιστα για τον σκοπό αυτό 3000 δολάρια.

Advertisment

Η ιδέα προέκυψε στον Σαντιλία μετά από επισκέψεις μαζί με την σύζυγό του σε μουσεία, όπου παρατηρούσε με κάθε λεπτομέρεια τα εκτεθειμένα αγάλματα.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Ήταν τότε που η Ιντράνι μου είπε την επιθυμία της για ένα παρόμοιο άγαλμα, αν τύχαινε να φύγει από τη ζωή πριν από μένα. Ήθελα απλώς να εκπληρώσω την επιθυμία της».

Advertisment

Φυσικά ο Τάπας Σαντιλία δεν είναι ο πρώτος άνδρας που δημιούργησε πιστό αντίγραφο της γυναίκας του μετά τον θάνατό της. Το 2020 ένας άλλος Ινδός είχε δημιουργήσει ένα πιστό σιλικονούχο ομοίωμα σε μορφή κούκλας προς τιμήν της γυναίκας του, που έχασε τη ζωή της μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

https://nypost.com/wp-content/uploads/sites/2/2023/01/tapas-sandilya-wife-replica-dummy-03.jpg?quality=75&strip=all&w=707
Το μοντέλο - το οποίο είναι απόκοσμα ζωντανό - είναι ντυμένο με τα αγαπημένα ρούχα του Indrani και κάθεται στο σημείο που προτιμά στον καναπέ στο σαλόνι της Sandilya.

https://nypost.com/wp-content/uploads/sites/2/2023/01/tapas-sandilya-wife-replica-dummy-01.jpg?quality=75&strip=all&w=768

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η ειλικρίνεια χτίζει την εμπιστοσύνη και δημιουργεί αυθεντικές σχέσεις
"Διαζύγιο Ύπνου": Τι είναι και πώς μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σας
Ψυχολόγος αποκαλύπτει 3 φράσεις που χρησιμοποιούν οι τοξικοί σύντροφοι
«Πόσο καλά με ξέρεις;» | Το παιχνίδι ερωτήσεων που θα κάνει καλό στη σχέση σου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση