,

Το Ινστιτούτο HeartMath προσφέρει το HeartMath Experience δωρεάν σε όλους για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Το ερευνητικό Ινστιτούτο HeartMath, με έδρα το Κολοράντο των ΗΠΑ δημιούργησε τον Νοέμβριο του 2019 το HeartMath Experience. Είναι μια σειρά από βιωματικά και

Το Ινστιτούτο HeartMath προσφέρει το HeartMath Experience δωρεάν σε όλους για περιορισμένο διάστημα

Το ερευνητικό Ινστιτούτο HeartMath, με έδρα το Κολοράντο των ΗΠΑ δημιούργησε τον Νοέμβριο του 2019 το HeartMath Experience. Είναι μια σειρά από βιωματικά και εκπαιδευτικά βίντεο διάρκειας μιάμισης ώρας που προσφέρει 5 βασικές τεχνικές που επιφέρουν την αποκαλούμενη Συνοχή. Η δημιουργία του προγράμματος κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια και είχε σκοπό να διατίθεται έναντι 30 δολαρίων στα μέλη του προκειμένου να αξιοποιηθούν για περαιτέρω πειράματα και έρευνες στον τομέα της καρδιολογίας, της φυσιολογίας και της ενίσχυσης της ανθεκτικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ινστιτούτο έχει πάνω από 5.000.000 ακόλουθους σε όλο τον κόσμο και έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 έρευνες στα πιο έγκριτα επιστημονικά περιοδικά του κόσμου ενώ στα πειράματά του υπάρχουν πάνω από 5000 ανεξάρτητες επιστημονικές βιβλιογραφικές αναφορές.

Ωστόσο, λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, οι επικεφαλείς ερευνητές και διευθυντές του, αποφάσισαν να το διαθέσουν δωρεάν στην παγκόσμια κοινότητα. Και το καλύτερο, είναι ότι τα βίντεο έχουν ελληνικούς υπότιτλους! Αυτό συμβαίνει διότι στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουμε ισχυρή και εξαιρετικά ενεργή κοινότητα του Ινστιτούτου HeartMath. Από το 2017, η Εναλλακτική Δράση συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο και έκτοτε προωθεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις έρευνές του.

Advertisment

Καρδιακή συνοχή: Ο δρόμος που οδηγεί στη νοημοσύνη της καρδιάςΤο 2019, δημοσιεύτηκε στα Ελληνικά το βιβλίο “Η Νοημοσύνη Της Καρδιάς“, που αποτελεί επιτομή των ερευνών και των συμπερασμάτων του Ινστιτούτου κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών. Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία, όπως επίσης να το παραγγείλετε από εδώ.

Η ανακοίνωση για την προσφορά του προγράμματος The HeartMath Experience

 

“Η πανδημία του Κορονοϊού οδηγεί εκατομμύρια ανθρώπους να αντιληφθούν την πραγματικότητα της  διασυνδεσιμότητάς μας. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και το γεγονός αυτό μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι η λαμπρή πλευρά όλων αυτών που συμβαίνουν. Ναι, εκατομμύρια άνθρωποι απομονώνόμαστε σε «καραντίνα» ή βρισκόμαστε σε «κοινωνική αποστασιοποίηση», παρόλα αυτά αισθανόμαστε ότι είναι πλέον καιρός να φροντίσουμε ο ένας τον άλλο περισσότερο από ποτέ.”

Advertisment

– Doc Childre, ιδρυτής του HeartMath

Αγαπητέ φίλε,

Σου εκφράζουμε την βαθιά μας συμπόνοια, καθώς καταλαβαίνουμε ότι όλοι είμαστε καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε εξαιρετικά καταστάσεις που διαταράσσουν τη ροή της ζωής μας και τα συναισθήματα ασφάλειας. Οι καρδιές μας είναι μαζί σου.

Ως χειρονομία του νοιαξίματός, με την ελπίδα να ανεβάσουμε το πνεύμα σας, προσφέρουμε δωρεάν πρόσβαση στο δημοφιλές νέο μας online πρόγραμμα The HeartMath Experience, κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Αυτή η αποτελεσματική εμπειρία διαδραστικής εκμάθησης των 90 λεπτών, η οποία εκθειάστηκε σε πολλά φεστιβάλ κινηματογράφου, παρέχει πληροφορίες για τη δύναμη της νοημοσύνης της καρδιάς σας. Θα μάθετε 5 επιστημονικά επικυρωμένες τεχνικές του HeartMath που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να μειώσετε το άγχος και το στρες αυξάνοντας ταυτόχρονα την εσωτερική ασφάλεια και τη συναισθηματική σταθερότητα.

Η έρευνα έχει δείξει επίσης ότι αυτές οι τεχνικές εξισορρόπησης του νου και των συναισθημάτων, καθώς και η άσκηση παρηγορητικής φροντίδας, ενισχύουν ιδιαίτερα το ανοσοποιητικό μας σύστημα και την ανθεκτικότητα μας.

Ελπίζουμε ότι αυτό το πρόγραμμα πρακτικών εργαλείων θα μπορέσει να υποστηρίξει εσάς και την οικογένειά σας στη διατήρηση της ψυχικής και συναισθηματικής ισορροπίας προκειμένου να κάνετε αποτελεσματικές επιλογές σε αυτές τις στιγμές.

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε αυτό το μήνυμα με άλλους. Μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε πολλούς ανθρώπους.

Από όλους μας στις εταιρείες HeartMath, σας ευχόμαστε να είστε εσείς και οι αγαπημένοι σας, ασφαλείς και υγιείς.

Ακολουθεί το δίλεπτο τρέιλερ στα Αγγλικά και μετά οι οδηγίες για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο πρόγραμμα

Πως θα αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο πρόγραμμα HeartMath Experience με ελληνικούς υπότιτλους

  1. Πατήστε τον σύνδεσμο εδώ
  2. Πατήστε το κουμπί Get Free Access
  3. Συμπληρώστε Όνομα, Επώνυμο, Email και πατήστε Submit
  4. Στην επόμενη οθόνη θα σας εμφανιστoύν Οδηγίες, επίσης θα σας σταλεί και ένα e-mail με τις ίδιες οδηγίες. Προσοχή, εδώ περιλαμβάνεται ένας μοναδικός κωδικός που θα χρησιμοποιήσετε για να έχετε δωρεάν πρόσβαση. Εάν δεν γνωρίζετε Αγγλικά, ακολουθούν οδηγίες παρακάτω.
  5. Μεταβείτε εδώ
  6. Πατήστε την ένδειξη LOG IN/REGISTER
  7. Εάν συμμετέχετε πρώτη φορά, πατήστε το κουμπί REGISTER
  8. Εισάγετε το e-mail που καταχωρήσατε την πρώτη φορά και δημιουργήστε ένα password
  9. Όταν συνδεθείτε βάλτε τον μοναδικό κωδικό που έχετε λάβει
  10. Τώρα έχετε πρόσβαση στο υλικό. Πατήστε την ένδειξη Play για να αρχίσει να παίζει το πρώτο βίντεο.
  11. Στην μπάρα, κάτω και δεξιά από το βίντεο θα δείτε την ένδειξη CC με μπλε. Πατήστε πάνω, επιλέξτε την Ελληνική γλώσσα και… αυτό ήταν!

Απολαύστε!

Επιπλέον σύνδεσμοι και υλικό

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Ινστιτούτο HeartMath

Μάθετε περισσότερα για το βιβλίο Η Νοημοσύνη της Καρδιάς

Αν θέλετε να μαθαίνετε για τις δράσεις, τις έρευνες, τα εκπαιδευτικά προγράμματα της κοινότητας του HeartMath στην Ελλάδα και στην Κύπρο, εγγραφείτε στο newsletter εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)
Ο έρωτας και οι σχέσεις που κρατάνε θέλουν δουλειά... θέλουν ανθρώπους που δεν τα παρατάνε
Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)
Πώς να διαχειρίζεστε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση