Χριστούγεννα: Αυτόματη Καλοσύνη

Καταγεγραμμένη εγκεφαλική- γενετική πληροφορία , η πρωταρχική αγγελική διάσταση του ανθρώπου ανά χρονικά διαστήματα που ορίζονται από τον καθολικό, συμπαντικό Θεό. Χριστούγεννα ,γέννησις ή

Καταγεγραμμένη εγκεφαλική- γενετική πληροφορία , η πρωταρχική αγγελική διάσταση του ανθρώπου ανά χρονικά διαστήματα που ορίζονται από τον καθολικό, συμπαντικό Θεό.

Χριστούγεννα ,γέννησις ή καλύτερα θύμησις του Καλού, του Ιδεατού Εαυτού που δεν θεωρείται δεδομένος αλλά ως μία, ναι μία επιλογή της ανθρώπινης ύπαρξης.

Advertisment

Φυσικά μία επιλογή επίπονη ,δύσκολη, με πόνο ψυχής και λογικά ασύμφορη αφού το Εγώ και ο δεύτερος σε προτεραιότητα μικρόκοσμος του κάθε ατόμου …ΠΡΟΗΓΌΥΝΤΑΙ!!!!!

Επιλογή λοιπόν αφού είναι συμπαντικός νόμος ”ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ”.

Γράφει η Ανθή Νταμπρατζή

Advertisment

Ο Καλός μας ευατός λοιπόν προβάλλει κάθε Χριστούγεννα γιατί θέλει ν’αποφορτιστεί από την κακή ενέργεια των αμαρτιών, των εγωισμών και των κοινωνικών ρυθμιστών που καθορίζουν τον τρόπο ζωής μας!!!

Προβάλλει ,κάθε Χριστούγεννα γιατί θυμάται …
Θυμάται τον Θεό του ,τον αληθινό θεϊκό κόσμο και έτσι :
1) Συγκινείται….
2)Τα μάτια του ,γίνονται ένα με την ψυχή του και αναγνωρίζουν την μαγεία!
3)Συγχωρούν ,γιατί αυτή η επιλογή της καλοσύνης δεν αντέχει το βαρύ ,αρνητικό συναισθηματικό φορτίο.
4)Λυπάται τον πονεμένο συνάνθρωπο του ,ίσως και έμπρακτα ….
5)Ερωτεύεται συναισθηματικά , με ειλικρίνεια και όχι ανάλογα με τα εφόδια που του λείπουν για να ζει πετυχημένα σύμφωνα με τους συμβατούς κανόνες!
6)Όσο περισσότερο θετικό ενεργειακό φορτίο έχει , τόσο πιο πολύ σφίγγει το χέρι του συνάνθρώπου του με τρόπο ανα κουφιστικό , με τρόπο συντροφικό….
7)” ΑΓΑΠΑΩ , νιώθω οτι αγαπάω πολλούς γύρω μου τα Χριστούγεννα γιατί όσο και να΄έχω στρεβλωθεί από τους ”κοινωνικους” κανόνες , η θύμησις αυτές τις Άγιες Νύχτες μου το επιτρέπει…..
8)Σκεφτείτε, ίσως θα’πρεπε το βαρύ φορτίο του Πασχα που είναι η επίγεια μικρότητα του ανθρώπου να’ναι μικρότερο ,αν από κάθε Χριστούγεννα κρατούσαμε σφιχτά μέσα στο μυαλό μας όλο και περισσότερη καλοσύνη χωρίς να το προαπαιτούμε από τον διπλανό μας.

“Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ”
ΡΟΥΣΣΩ

Και εγώ θα συμπλήρωνα ,ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στη Καλοσύνη ως προς τον αγώνα που δίνει αιώνες τώρα…ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Ανθή Νταμπρατζή
Πυλαιά Θεσσαλονικης

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Masterclass EN.ATZ. (1200 x 628 px)
Ανώνυμο σχέδιο (13)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Fb_post_25_years-01

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση