, , , ,

Φτιάξτε ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά συμπληρώματα

Ισχυρά αντιοξειδωτικά συμπληρώματα Ο καθένας από εμάς φοβάται η ακόμα βιώνει τον καρκίνο. Υπάρχει πάρα πολύ ρύπανση, ακτινοβολία, κακό φαγητό και κακό νερό στον

Ισχυρά αντιοξειδωτικά συμπληρώματα Ο καθένας από εμάς φοβάται η ακόμα βιώνει τον καρκίνο. Υπάρχει πάρα πολύ ρύπανση, ακτινοβολία, κακό φαγητό και κακό νερό στον κόσμο μας. Τα αντιοξειδωτικά είναι ένας πολύ ισχυρός τρόπος για την καταπολέμηση των κινδύνων αυτών στο εσωτερικό των οργάνων μας. Αυτά τα συμπληρώματα αντιοξειδωτικών είναι ένα θαυμάσιο δώρο !.. Η συνταγή αυτή έχει βασιστεί πάνω σε μια παραδοσιακή ιατρική της ΒιρμανίαςTurmeric . Στη Μιανμάρ, υπάρχουν διάφορες ποιότητες του κουρκούμη,που χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένους σκοπούς. Μια χρήση του είναι για το καθαρισμό του αίματος … ειδικά μετά τον τοκετό.αναμιγνύεται με άγριο μέλι δάσους για να γίνει χάπι που λαμβάνονται από τη γυναίκα επί τουλάχιστον δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό. Προσθέτοντας ισχυρά αντιοξειδωτικά στο μέλι είναι ένας γρήγορος τρόπος για τα κύτταρα του σώματός μας να αφομοιώσουνε τα αντιοξειδωτικά. Αυτή είναι μια πολύ απλή συνταγή χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικα μπαχαρικά !.

ΒΉΜΑ 1: ΑΝΑΚΑΤΕΎΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΆ ΣΑΣ

Advertisment

Εικόνα Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά σας

 

Ανακατεύετε (αφού τα έχετε πρώτα περάσει από το γουδί)  τα μπαχαρικά σας μαζί σε ένα μπολ. ​​Σε αυτήν την συνταγή χρησιμοποίησα περίπου: σαν βάση την κουρκούμη Η κουρκούμη είναι το κίτρινο μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως στο Ινδικό κάρυ. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η κουρκούμη είναι πιο αποτελεσματική από ότι τα κοινά φάρμακα με στεροειδή σε οξείες φλεγμονές. Το κύριο συστατικό της κουρκούμης είναι η κουρκουμίνη που καταστέλλει τον πόνο μέσω ενός παρόμοιου μηχανισμού με αυτόν των κοινών φαρμάκων, χωρίς όμως να προκαλεί παρενέργειες.

1 μέρος κουρκουμά

Advertisment

1/2 μέρος. κανέλα

1/2 μέρος. γαρίφαλο

μπορείτε να βάλετε και τζίντζερ (η ακριβή δόση των μπαχαρικών δεν έχει τόση σημασία αρκεί να επικρατεί σαν βάση η κουρκούμη)

Σε αυτό προστίθεται μια πρέζα μαύρο πιπέρι και τσίλι σε σκόνη, αυτά τα μπαχαρικά βοηθούν το σώμα να απορροφήσει τα αντιοξειδωτικά ακόμα πιο αποτελεσματικά. Εάν δεν έχετε όλα αυτά τα μπαχαρικά απλά χρησιμοποιήστε όποιο έχετε, αν έχετε κάποιο άλλο ισχυρό αντιοξειδωτικό βότανο ή μπαχαρικό μπορείτε να πειραματιστείτε με την προσθήκη τους,

ΒΉΜΑ 2: ΑΝΑΚΑΤΕΎΕΤΕ ΤΟ ΜΈΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΆ

 

Εικόνα Μέλι Mix

 

Βιολογικό Μέλι

Τοποθετήστε το μείγμα των μπαχαρικών μέσα σε ένα μπολ και ρίχνετε από πάνω λίγο,λίγο μέλι με προσοχή! μην σας πέσει πολύ μέχρι να μαλακώσει το μείγμα πρέπει είναι σαν μια ζύμη.

Εικόνα από την προσθήκη των Μπαχαρικά

 

.

ΒΉΜΑ 3: ΠΛΆΣΕΤΕ ΤΑ ΧΆΠΙΑ

Εικόνα της Roll Τα χάπια

 

Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας είναι καθαρά και στέγνα. Πλάσετε μικρές μπάλες από το μείγμα.Το μέγεθος των χαπιών που κάνετε θα εξαρτηθεί αναλογᨨ αν είναι για ένα παιδί μπορείτε να τα κάνετε μικρότερα.(Δύο ή τρία η δόση) . Εάν το άτομο δεν έχει κανένα πρόβλημα, τότε μπορεί να γίνουν μεγαλύτερα αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο. !

ΒΉΜΑ 4:

ΣΤΈΓΝΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΈΣ ΏΡΕΣ

Εικόνα Dry Powerballs Αντιοξειδωτικό Out

 

Τοποθετήστε τις μπάλες σε ένα πιάτο ή δίσκο, ώστε να μην εφάπτονται μεταξύ τους. Αφήνεται να στεγνώσουν στον ήλιο για μερικές ώρες (ανάλογα με την ένταση του ήλιου) μέχρι να είναι στεγνά. Χρησιμοποιήστε μια αιχμηρή σπάτουλα αφαιρέστε τα από το δίσκο και τοποθετήστε τα σε ένα γυάλινο βάζο. Εάν δεν έχετε καθόλου ήλιο μπορείτε να τα βάλετε στο φούρνο για περίπου 10 έως 15 λεπτά για να στεγνώσουν.σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία Πάρτε 2-3 χάπια κάθε βράδυ πριν απο τον ύπνο. (Το ποσό θα πρέπει να ισούται περίπου με ένα κουταλάκι του γλυκού μπαχαρικά). Πάρτε περισσότερα αν νομίζετε ότι έχετε δεχτεί πολλή ακτινοβολία. Αντενδείξεις: Οι άνθρωποι που έχουν πέτρες στη χοληδόχο, γαστρεντερικά έλκη, ή απόφραξη χοληφόρων οδών θα πρέπει να αποφεύγουν τον κουρκουμη. Οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να περιορίσουν την πρόσληψη αυτών των χαπιών , δεδομένου ότι μπορούν να τονώσουν τις συστολές της μήτρας.ΠΡΟΣΟΧΉ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΑΥΤΉ Η ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΠΡΈΠΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΑΡΊΣΤΗΣ ΠΟΙΌΤΗΤΆΣ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το σπίτι έχει το δικό του μικροβίωμα και μας επηρεάζει άμεσα. Πώς μπορούμε να το ενισχύσουμε;
Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση