Ξεκίνα με την αγάπη που συγχωρεί κάθε σου λάθος και δυναμώνει της ψυχής σου το φως όταν όλα πάνε στραβά. Κι αν της αυγής το χρώμα αργεί να ξημερώσει ξεκίνα με την αγάπη να κοιτάς του ορίζοντα την άκρη κι ουράνιο τόξο θα σκορπίσει στη στιγμή.

Ξεκίνα με την αγάπη όταν χαμόγελο δεν γράφει στων χειλιών σου τις γραμμές και άγγιξε της καρδιάς σου τη θλίψη με ένα χάδι να τη γεμίσεις από χαρές. Και μη λησμονήσεις, όλες τις πίκρες σου να ξεκινήσεις με την αγάπη να αρνηθείς γιατί μόνο με εκείνη θα σβηστούν θα γίνουν η γεύση στων ανθρώπων που σε πλήγωσαν το στόμα.

Ξεκίνα με την αγάπη το όνειρο που σου ξεφεύγει χρόνια από τα χέρια και δώστου φτερά με την πιο αληθινή, ζέστη σου από αγάπη αγκαλιά. Μόνο με αγάπη τρέφεται, μόνο με αγάπη πραγματώνει στη ζωή σου!

Όσο για εσένα που δύσκολος, βαρύς κι ατέλειωτος σου φαίνεται ο δρόμος κάνε μια στάση να ξαποστάσεις και ξεκίνα τον αλλιώς! Ξεκίνα τον με την αγάπη σε κάθε εμπόδιο, σε κάθε αμφιβολία, σε κάθε δισταγμό, σε κάθε γκρεμισμένο μονοπάτι του, άνοιξε της καρδιάς σου τα χέρια κι αλάφρωσε τα βήματα σου με ένα σ´αγαπώ!

Το  σ´αγαπώ αυτό που σου χρωστάς για όλες τις μάχες που πληγώθηκες επειδή δεν συγχώρεσες, για όλο το φως που αρνιόσουν να αντικρύσεις σε κάθε αυγή, για όσα χαμόγελα κράτησες μακριά από τα χείλη σου, για όσες πίκρες επέτρεψες να σε δηλητηριάσουν, γι’ αυτά τα όνειρα που ακόμη κρατάς κρυφά από την αγκαλιά σου…

Ξεκίνα με την αυθεντική, αληθινή, ανιδιοτελή αγάπη κι αρχίνισέ την χωρίς επίθετα! Γιατί η αγάπη αυτή της ψυχής είναι μία και περιμένει με καρτερία να την ξεκινήσεις στη ζωή σου. Έλα δεν είναι αργά για να σου φωνάξεις σ´αγαπώ! Τι περιμένεις; Ξεκίνα το με την αγάπη!

Ρίνα Σερέτη

Συγγραφέας Ρίνα Σερέτη

Όλη μου η ζωή ένα βιβλίο γραμμένο με γέλιο, με δάκρυ, με αγάπη, με θυμό μα πάνω από όλα με την πρόθεση να καταφέρω να διώξω μακριά κάθετί αρνητικό!

Ιστοσελίδα
Δείτε όλα τα άρθρα

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Διαβάστε επίσης
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε