, , ,

Η αγάπη δεν κρύβεται

Η αγάπη δεν κρύβεται, μόνο προστατεύεται στις σιωπές που δεν προδίδονται από καμμία λέξη.

Η αγάπη δεν κρύβεται, δεν μετανιώνει στο σ´αγαπώ,
δεν παλεύει στο αντίο, δεν αποχωρίζεται την στοργή
παρά οδηγείται με φωνή δυνατή να μεταφέρει την δόνηση της συνέχειας
σε έναν λυτρωμό που ζητά να ξυπνήσει μέσα σου!

Γράφει η συγγραφέας Ρίνα Σερέτη

Η αγάπη δεν κρύβεται πίσω από “μήπως” και “αν” αλλά μιλά το “θέλω” και το “μπορώ” για όσο το φως βασιλεύει στην ψυχή μακριά από καρδιά κι από μυαλό!

Η αγάπη δεν κρύβεται σε κανένα δισταγμό παρά σε σπρώχνει να τολμήσεις το αδύνατο! Σου δίνει μια σαν το πουλί που σπρώχνει το μικρό του από την φωλιά για να πετάξει!

https://enallaktikidrasi.com/2016/05/agapi-den-kryvetai/

Η αγάπη δεν κρύβεται, εμφανίζεται στο όλον και όχι στο μισό και δεν αρκείται σε μια στιγμή που θα χωρέσει μια ζωή αλλά γίνεται η ίδια η ζωή!

Η αγάπη δεν κρύβεται σε διαδρομές που σαν αντικατοπτρισμός δείχνουν τα ψέμματα για αλήθειες αλλά γίνεται ο καθρέπτης του φωτός μέσα σου!

Η αγάπη δεν κρύβεται, μόνο προστατεύεται στις σιωπές που δεν προδίδονται από καμμία λέξη αλλά απελευθερώνονται στην ψυχή μέσα από τα βλέμματα και φωτίζει τον χώρο με την ενέργειά της. Εκεί δεν υπάρχει ψέμα κατοικεί μόνο εκείνη γιατί εκεί η αγάπη δεν κρύβεται αλλά παραδίδεται άνευ όρων σε όλες της τις διαστάσεις. Πέρα απο τον χώρο, μακριά από τον χρόνο εκεί που η αγάπη δεν κρύβεται όμως ανακαλύπτεται από εσένα από εμένα, αποκαλύπτεται αγάπη μου μέσα από εμάς…

Συντάκτης | Ρίνα Σερέτη

Όλη μου η ζωή ένα βιβλίο γραμμένο με γέλιο, με δάκρυ, με αγάπη, με θυμό μα πάνω από όλα με την πρόθεση να καταφέρω να διώξω μακριά κάθετί αρνητικό!

Ιστοσελίδα
Δείτε όλα τα άρθρα

Αξίζει να διαβάσετε

ΕΚΔΟΣΕΙΣ key books
ΕΚΔΟΣΕΙΣ key books

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε