Τρίτο Τσάκρα – Ηλιακό Πλέγμα: Κάντε το τεστ

Τρίτο Τσάκρα – Ηλιακό Πλέγμα: Κάντε το τεστ Αυτό είναι το τρίτο τεστ που αφορά τη διερεύνηση της ισορροπίας του τρίτου τσάκρα ή αλλιώς

Τρίτο Τσάκρα – Ηλιακό Πλέγμα: Κάντε το τεστ

Αυτό είναι το τρίτο τεστ που αφορά τη διερεύνηση της ισορροπίας του τρίτου τσάκρα ή αλλιώς Ηλιακού Πλέγματος. Το συγκεκριμένο κέντρο απεικονίζεται σαν ένας ήλιος ο οποίος ακτινοβολεί τόσο μέσα μας, θρέφοντας τα ζωτικά μας όργανα, την αυτοεικόνα μας αλλά και τις σχέσεις μας με τους άλλους.

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα θεωρία που λέει ότι μέσα από το ηλιακό μας πλέγμα εξέρχονται πνευματικοί λώροι που μας συνδέουν με όλους τους ανθρώπους. Κάποιοι λώροι είναι μικροί και άλλοι είναι μεγάλοι. Μέσα από αυτούς του λώρους εκπέμπουμε όλα όσα είμαστε στους άλλους αλλά παράλληλα γινόμαστε δέκτες και όλων όσων είναι οι άλλοι.

Το μέγεθος του πνευματικού λώρου, σύμφωνα πάντα με τη θεωρία, εξαρτάται από την “ποσότητα” των σκέψεων και των συναισθημάτων που τρέφουμε για τους ανθρώπους γύρω μας. Έτσι, με τους γονείς μας διατηρούμε πολύ μεγάλους πνευματικούς λώρους, έπειτα με τους φίλους μας και πάει λέγοντας μέχρι τους απλούς ανθρώπους με τους οποίους ανταλλάσσουμε απλά ένα βλέμμα όπου ο πνευματικός λώρος έχει απειροελάχιστο μέγεθος.

Το ενδιαφέρον μέρος αυτής της θεωρίας είναι ότι οι πνευματικοί λώροι θρέφονται από την ποσότητα των συναισθημάτων και των σκέψεων και όχι από την ποιότητα. Με άλλα λόγια, μπορεί να έχουμε έναν μεγάλο πνευματικό λώρο με κάποιον που αγαπάμε και σκεφτόμαστε πολύ αλλά μπορεί να έχουμε τον ίδιο μεγάλο λώρο με κάποιον που αντιπαθούμε και έχουμε ενεργό θυμό απέναντί του. Αυτό σημαίνει ότι γινόμαστε ευάλωτοι σε αυτούς με τους οποίους διατηρούμε ενεργά αρνητικά συναισθήματα τα οποία τους εκπέμπουμε με ένταση αλλά λαμβάνουμε επίσης με την ίδια ένταση και τα δικά τους συναισθήματα.

Το καλύτερο λοιπόν που έχουμε να κάνουμε για να προστατευτούμε είναι να μικρύνουμε από τη δική μας πλευρά αυτόν τον πνευματικό λώρο. Και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με το να συγχωρέσουμε το παρελθόν και όσους μας έχουν πληγώσει και να κοιτάξουμε το μέλλον, τη ζωή μας και αυτούς που μετράνε.

Το παρακάτω τεστ αποτελείται από 16 ερωτήσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ήχο και εικόνα, οπότε φροντίστε να έχετε καλή σύνδεση στο ίντερνετ πριν ξεκινήσετε. Θα  χρειαστεί να ακούσετε τον ήχο για περίπου  ένα λεπτό πριν αποφασίσετε πως αλληλεπιδρά μαζί σας.

Μπορείτε να βρείτε τα προηγούμενα τεστ των δύο προηγούμενων τσάκρα παρακάτω

Πρώτο Τσάκρα

Δεύτερο Τσάκρα

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε