Τα 5 δημοφιλέστερα άρθρα για το 2016

Τα άρθρα που διαβάστηκαν περισσότερο τη χρονιά που πέρασε.

Τα 5 δημοφιλέστερα άρθρα για το 2016

Τα 5 δημοφιλέστερα άρθρα για το 2016

Όπως πάντα, στο τέλος κάθε έτους, παρουσιάζουμε τη λίστα με τα δημοφιλέστερα άρθρα, αυτά δηλαδή που διαβάστηκαν περισσότερο. Σε γενικές γραμμές, τα άρθρα αυτοβελτίωσης ήταν αυτά που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή των αναγνωστών. Διαβάστε ποια είναι αυτά:

Advertisment

7 σημάδια ότι έχεις μια δυνατή προσωπικότητα που τρομάζει τους άλλους1. 7 σημάδια ότι έχεις μια δυνατή προσωπικότητα που τρομάζει τους άλλους

Της Βίκυς Τσώκου

Δυνατή προσωπικότητα δε γεννιέσαι. Γίνεσαι. Αδύναμη προσωπικότητα δε γεννιέσαι. Γίνεσαι και επιτρέπεις να σε κάνουν. Όταν οι άνθρωποι συναντούν κάποιον που έχει δυνατή προσωπικότητα δεν μπορούν να καταλάβουν με τι έχουν να κάνουν.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Advertisment

Να γιατί καθυστερεί να υλοποιηθεί η επιθυμία σου2. Να γιατί καθυστερεί να υλοποιηθεί η επιθυμία σου

Του Κωνσταντίνου Σμιξιώτη

Υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια στη φράση «τα καλύτερα έρχονται όταν δε το περιμένεις», βέβαια σχεδόν τα πάντα, είτε καλά είτε κακά, μοιάζουν να έρχονται όταν δε τα περιμένεις αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο χρόνος της αναμονής για την υλοποίηση μιας επιθυμίας είναι σχετικός. Φυσικά, αν δεχθούμε ότι δεν υπάρχει χρόνος, τότε όλα είναι απλά μια αίσθηση, μια κατάσταση του νου.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Είμαι 32 ετών. Να γιατί μου αρέσει να ζω στην Ελλάδα της κρίσης3. Είμαι 32 ετών. Να γιατί μου αρέσει να ζω στην Ελλάδα της κρίσης

Του Πέτρου Ν.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γραφτεί εκπληκτικά κείμενα από ανθρώπους που αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα και να αναζητήσουν την τύχη τους και μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Εύχομαι ολόψυχα σε όλα αυτά τα παιδιά να βρουν πραγματικά αυτό που αναζητούν. Είναι υποχρέωσή μας να αναζητήσουμε το καλύτερο δυνατό μέλλον και να προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Το τσουβάλι της φιλίας4. Το Τσουβάλι της φιλίας

Της Τάμι Γκεκτσιάν

Ξεκινάς με ένα τσουβάλι γεμάτο ανθρώπους. Άνθρωποι που αποκαλείς γνωστούς, φίλους, συμφοιτητές, συνάδελφους, κολλητούς, γείτονες, συμμαθητές. Πόσο γεμάτη ζωή με τόσους ανθρώπους, σκέφτεσαι και χαμογελάς αθώα.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Μιζέρια άνθρωπέ μου. Ό,τι χειρότερο5. Μιζέρια άνθρωπέ μου. Ό,τι χειρότερο

Της Μάρης Γαργαλιάνου

Ξέρεις, άνθρωπέ μου, η παλέτα της ζωής έχει χρώματα πολλά. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Μην είσαι ή του ύψους, ή του βάθους, σε καλό δε θα σου βγει. Σημαντική αρετή η ισορροπία και η λειτουργικότητά της στη ζωή μας, ανεκτίμητη.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ανώνυμο σχέδιο (13)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Fb_post_25_years-01
Ανακοινώθηκαν οι ομιλητές του φεστιβάλ Μόνο Μαζί Μπορούμε στο Περιστέρι

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση