,

Τεστ: Πόσο πιθανό είναι να πετύχετε τους στόχους σας το 2017;

Δείτε εάν οι στόχοι σας είναι υλοποιήσιμοι ή όχι και τι πρέπει να κάνετε για να τους πετύχετε.

Τεστ: Πόσο πιθανό είναι να πετύχετε τους στόχους σας το 2017;

Photo: Author/Depositphotos

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέτουν στόχους στο τέλος μιας χρονιάς ή στο ξεκίνημα μιας καινούριας. Πολλοί όμως δεν καταφέρνουν να πετύχουν τους στόχους τους. Η αλήθεια  είναι, ωστόσο, ότι για να πετύχετε τους στόχους σας δεν χρειάζεται κατέχετε κάποια μαγική δύναμη ή να είστε ιδιοφυΐα. Το μόνο που χρειάζεται είναι πραγματική επιθυμία, προσπάθεια και γνώση των βημάτων που χρειάζεται να κάνετε ώστε να τους υλοποιήσετε.

Advertisment

Η Εναλλακτική Δράση, συγκέντρωσε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που έχουν πετύχει στη ζωή τους αυτά που ήθελαν (κατά δική τους ομολογία) και τα έχουν μοιραστεί μαζί μας, μέσω βιβλίων, σεμιναρίων, αποφθεγμάτων ή απλών εξομολογήσεων. Από τον Bill Gates, τον Steve Jobs, μέχρι τους μεγαλύτερους Guru των επιχειρήσεων όπως ο Anthonny Robbins ή πωλητές όπως ο Og Mantino, όλοι έχουν παρουσιάσει κάποια κοινά στοιχεία.

Δεν έχει σημασία πόσο υψηλοί είναι οι στόχοι σας. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια εύρωστη επιχείρηση, να αποκτήσετε μια πολύ καλή οικονομική επιφάνεια, είτε απλά ένα καλύτερο σπιτικό, η μεθοδολογία και τα βήματα είναι ακριβώς τα ίδια.

Σκοπός αυτού του τεστ δεν είναι να πετάξει στον αναγνώστη μια ετυμηγορία για το αν θα πετύχει τους στόχους του ή όχι. Απεναντίας, στόχος είναι, οι ερωτήσεις, να σας κάνουν να αναρωτηθείτε εάν οι στόχοι σας είναι υλοποιήσιμοι ή όχι και αναλόγως να κάνετε κάποιες αλλαγές ή διορθώσεις που θα σας βοηθήσουν να τους πετύχετε. Στην απάντηση που θα λάβετε θα βρείτε τα χαρακτηριστικά εκείνων που πετυχαίνουν τους στόχους τους, όπως τα συγκεντρώσαμε από μια μεγάλη βιβλιογραφία.

Advertisment

Μην προσπαθήσετε να απαντήσετε με βάση τη λογική σας, διότι είναι πολύ πιθανό να απαντήσετε λάθος. Απλά απαντήστε σύμφωνα με αυτό που είναι πιο οικείο σε εσάς.

[viralQuiz id=111]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Masterclass EN.ATZ. (1200 x 628 px)
Ανώνυμο σχέδιο (13)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Fb_post_25_years-01

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση