,

Όταν το σώμα είναι παρόν αλλά η ψυχή ταξιδεύει

Είναι δύσκολο να ανιχνεύσεις τι ζητά και πόσο μάλλον τι κρύβει μια γυναίκα στην ψυχή της.

Όταν το σώμα είναι παρόν αλλά η ψυχή ταξιδεύει

Γράφει η Βάσω Καρλή

Όταν το σώμα είναι παρόν σε μια σχέση αλλά η ψυχή ταξιδεύει, τότε κάτι δεν πάει καλά. Όσο σφιχτά και να σε έχει ο καλός σου στην αγκαλιά του, εάν δεν μπορεί να διεισδύσει και να αλιεύσει από την ψυχή σου, τα συναισθήματά σου, δεν έχει νόημα να συνεχίσει αυτή η σχέση. Έχει αντιληφθεί όμως κάτι τέτοιο;

Ζήλεια σημαίνει ανασφάλεια

Είναι δύσκολο να ανιχνεύσεις τι ζητά και πόσο μάλλον τι κρύβει μια γυναίκα στην ψυχή της. Για να είναι ολοκληρωμένη η σχέση, πρέπει να λαμβάνει ικανοποίηση τόσο σωματικά, πολύ περισσότερο όμως ψυχικά. Αν δεν τα καταφέρει, τότε δικαίως η ψυχή ψάχνει να βρει αυτό που θα τη γαληνέψει, αυτό που θα την ανεβάσει στους ουρανούς και θα παραμείνει εκεί, όσο η σχέση είναι ζωντανή.

Διατηρώ και διαφυλάττω τη σχέση μου, σημαίνει ότι καλύπτω σε όλους τους τομείς, το σύντροφό μου, ερωτικά, πνευματικά, ηθικά. Χρειάζεται να αφιερώσεις πολύτιμο χρόνο για να καλλιεργήσεις και να λάβεις τους καρπούς, μιας πολύτιμης και υγιούς σχέσης και από το αποτέλεσμα θα καταλάβεις, εάν άξιζε τον κόπο να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία. Τουλάχιστον, θα έχεις δώσει τον αγώνα σου, πριν οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε