, ,

Anthony Robbins: «Τα βήματα του γίγαντα» – Το απόλυτο σχέδιο δράσης για τη ζωή σας

Παρουσίαση του βιβλίου του Anthony Robbins “Τα Βήματα του Γίγαντα” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα Η ίδια η ιστορία της εξέλιξης του ανθρώπου

Anthony Robbins: «Τα βήματα του γίγαντα» - Το απόλυτο σχέδιο δράσης για τη ζωή σας

Παρουσίαση του βιβλίου του Anthony Robbins
“Τα Βήματα του Γίγαντα” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Η ίδια η ιστορία της εξέλιξης του ανθρώπου μας έχει αποδείξει πως όταν ο άνθρωπος σκεφτεί και θελήσει κάτι πολύ, τότε σίγουρα θα το καταφέρει. Η καθημερινότητα όμως του σύγχρονου ανθρώπου και η δυσκολίες της, τον απομάκρυναν από την πίστη που είχε στον εαυτό και τις δυνάμεις του.

Advertisment

Σήμερα, οι σοφοί άνθρωποι ξέρουν πως οι μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, είναι αυτές που φέρνουν τις μεγάλες στην ποιότητα της ζωής μας. Αρκεί μόνο μια απόφαση, για να καταλάβει ο άνθρωπος ότι μέσα του έχει τη δύναμη ενός γίγαντα… Αυτή την απόφαση έρχεται ο Anthony Robbins με το νέο βιβλίο του “Τα βήματα του Γίγαντα”, να μας βοηθήσει να την πάρουμε αντλώντας δύναμη από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Το εξώφυλλο του βιβλίου του Anthony Robbins "Τα βήματα του γίγαντα"
Το εξώφυλλο του βιβλίου

Κοίτα μέσα σου και μη φοβάσαι

Αρκεί στ’ αλήθεια μία θεωρητική προσέγγιση του να σταθούμε απέναντι στους φόβους μας και να τους νικήσουμε; Η απάντηση είναι πως όχι δεν αρκεί. Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στο πως θα τους συμβεί αυτό. Ένα ερώτημα που στριφογυρνά στο μυαλό όλων μας. Πώς θα πάψω να φοβάμαι αυτό που μου συμβαίνει; Πώς θα καταφέρω αυτό που θέλω; Άραγε μπορώ να φτάσω εκεί που φαντάζομαι; Θα με αγαπούν οι άλλοι; Δεκάδες, εκατοντάδες ερωτήματα που ταλανίζουν το μυαλό μας, κουράζουν την ψυχή μας, ενώ έχουν ως αποτέλεσμα την κόπωση και τη στασιμότητα.

Στα βήματα του γίγαντα…

«Τα βήματα του γίγαντα» δεν είναι μία γενική θεώρηση. Είναι ακριβώς αυτό το μεγάλο μυστικό που ψάχνουμε στη ζωή. Είναι ένα εγχειρίδιο τεχνικών και στρατηγικών που μας οδηγούν βήμα-βήμα στην ευτυχία. Στο βιβλίο είναι συγκεντρωμένα τα καλύτερα εργαλεία, τεχνικές, αρχές και στρατηγικές που περιλαμβάνονται στο απόλυτο best seller του Anthony Robbins “Ξυπνήστε τον Γίγαντα μέσα σας” με πάνω από 1.000.000 αντίτυπα. Εφαρμόζοντας τα 365 βήματα του βιβλίου λίγα λεπτά κάθε ημέρα, θα καταφέρετε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του δωματίου της γιγαντιαίας δύναμης που έχετε για να αλλάξετε τη ζωή σας.

Advertisment

Η ώρα της απόφασης

Ο άνθρωπος δεν χρειάζεται να κοπιάζει πια ατέρμονα ανάμεσα στις ανασφάλειες του. Μία απόφαση αρκεί. Με αυτό το βιβλίο ο αναγνώστης θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει προς όφελός του τη δύναμη των αποφάσεων για να βελτιώσει τα οικονομικά του, την υγεία και τα συναισθήματά του. Να διαλύσει τους φόβους του, να τσαλακώσει τις ανασφάλειες, να χαράξει τον δρόμο και να τραβήξει εμπρός. Αρκούν δύο πράγματα: Η πίστη και η δράση. Αυτό μας τονίζει ο συγγραφέας. Την πίστη στο όνειρο. Εάν δεν ονειρευτούμε το πού θέλουμε να φτάσουμε, πώς θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε; Και όταν το ονειρευτούμε, στη συνέχεια προχωράμε στη δράση, εφαρμόζοντας καθημερινά τις μικρές αλλαγές που προτείνει ο συγγραφέας στο βιβλίο του. Έτσι λοιπόν με πίστη και δράση θα ξυπνήσουμε μέσα μας τον γίγαντα που κρύβουμε.

Νικητής στην κορυφή

Έτσι θα αισθανθεί όποιος διαβάσει το βιβλίο και ακολουθήσει τις πρακτικές του Γίγαντα. Ακολουθήστε τη δεκαήμερη νοητική πρόκληση, τοποθετήστε στο κέντρο της σκέψης σας την προσωπική σας πυξίδα, δώστε ώθηση στις δυνατότητες που αντιλαμβάνεστε ότι έχει ο εαυτός σας, αναγνωρίστε το σήμα της δράσης και κινηθείτε με φόρα προς την κατεύθυνσή του.

Ο συγγραφέας Anthony Robbins

Ο Anthony Robbins είναι ο συγγραφέας του Παγκόσμιου Best Seller «Ξυπνήστε τον γίγαντα μέσα σας». Ο συγγραφέας ασχολείται πάνω από 30 έτη με τον άνθρωπο, τις δυνατότητες και τις αναστολές του, δίνοντας τον προσανατολισμό για να γίνει το ίδιο το άτομο η κινητήρια δύναμη που θα αλλάξει το σύμπαν του. Θεωρήθηκε ως ένας από τους πενήντα κορυφαίους θεωρητικούς των επιχειρήσεων στον κόσμο, από τη συμβουλευτική εταιρεία Accenture, ενώ παράλληλα τιμήθηκε γι’ αυτό. Μάλιστα ο εκδοτικός οίκος Harvanrd Business Press, τον κατέταξε σε έναν από τους διακόσιους κορυφαίους γκουρού των επιχειρήσεων, ενώ το περιοδικό Forbes σε μία από τις εκατό κορυφαίες διασημότητες του πλανήτη.

Μην αναζητάτε ήρωες! Γίνετε ήρωες!

Βρεθείτε σε μια κατάσταση ηρεμίας, διαβάστε το κείμενο, σκεφτείτε για λίγη ώρα αυτό που μάθατε, γράψτε αντιδράσεις σας και σκέψεις σε ένα σημειωματάριο. Έπειτα σκεφτείτε: πόσο ευτυχισμένοι είστε στα αλήθεια; Πόσα θετικά πράγματα συμβαίνουν στη ζωή σας; Πόσες δυσκολίες ξεπεράσατε;

Πάνω από όλα, σας προσκαλώ και σας προκαλώ να εφαρμόσετε άμεσα στην πράξη τα όσα θα μάθετε. Άλλωστε, σε τι ωφελεί η έμπνευση αν δεν οδηγεί σε δράση;

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, τις εκδόσεις που ξέρουν να αγκαλιάζουν και να φέρνουν στα χέρια μας, ό,τι θα μας φέρει πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό μας. Ένα μοναδικό και ανεκτίμητο δώρο και για τις γιορτές σε μικρούς και μεγάλους αγαπημένους μας. Διαβάστε το. Καλή πορεία!

Μην αναζητάτε ήρωες! Γίνετε ήρωες!
Μην προσπαθείτε να είστε τέλειοι.
Να είστε απλώς το παράδειγμα ενός υπέροχου ανθρώπου!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση