, , , ,

Διαλογισμός για να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική ομορφιά σας

Οι ακόλουθες οδηγίες διαλογισμού θα σε φέρουν σε επαφή με την εσωτερική ομορφιά σου. Δοκίμασε αυτό τον διαλογισμό πριν φύγεις για μια δουλειά, μια

Διαλογισμός για να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική ομορφιά σας

Οι ακόλουθες οδηγίες διαλογισμού θα σε φέρουν σε επαφή με την εσωτερική ομορφιά σου. Δοκίμασε αυτό τον διαλογισμό πριν φύγεις για μια δουλειά, μια εκδήλωση, μια συνάντηση, ένα ραντεβού ή όποια άλλη στιγμή νιώσεις την ανάγκη για επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Μπορείς να διευρύνεις το ενεργειακό πεδίο σου – την ενέργεια που περιβάλλει το σώμα σου – ως εξής:

Θα στρέψεις τον δείκτη και τον μέσο κάθε χεριού σου προς τους κροτάφους σου και μετά, αργά αργά, θα εκτείνεις τα δάχτυλα προς τα έξω, του αριστερού χεριού προς τα αριστερά και του δεξιού χεριού προς τα δεξιά.

Θα το κάνεις σαν κάθε χέρι να τραβάει μια κλωστή, η οποία ξεκινάει από τους κροτάφους σου και τεντώνεται μακριά από εσένα. Νιώσε την ενέργειά σου να εξαπλώνεται, να γεμίζει όλο τον χώρο που είναι γύρω σου από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Τώρα ακούμπησε τα ίδια δάχτυλα στην κορυφή του κεφαλιού σου και φαντάσου την ενέργεια να προχωράει προς τα πάνω μέχρι το ταβάνι. Τώρα σκέψου ότι η ενέργεια ξεκινάει από τα πόδια σου και πιάνει όλο το χώρο του πατώματος γύρω σου. Αυτό πρέπει να σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις υπερβολική ενέργεια και ότι αυτή απλώνεται σε ολόκληρο το δωμάτιο.

Προσπάθησε να συνδεθείς με την καρδιά σου, πάρε μια βαθιά εισπνοή και θα αισθανθείς όλο το σώμα σου να βρίσκεται μέσα στο ενεργειακό πεδίο. Ίσως να έχεις την αίσθηση ότι το σώμα σου είναι μικρότερο και το ενεργειακό πεδίο μεγαλύτερο.

Στη συνέχεια δώσε χρώμα στην ενέργεια που σε περιβάλλει. Με την κίνηση αυτή θα κάνεις την αύρα σου – την ενέργεια που υπάρχει γύρω σου – πιο ζωντανή και φωτεινή.

Πειραματίσου με ένα όμορφο κίτρινο χρώμα που σε ενεργοποιεί. Ένα ωραίο μπλε που σου δίνει ζωντάνια και χαρά. Ένα αξιαγάπητο ροζ που σε ομορφαίνει, σε γλυκαίνει και σε ηρεμεί. Τώρα φαντάσου ένα χρυσό φως που στροβιλίζεται γύρω σου, συνέχισε να προσθέτεις στρώσεις, κι άλλες στρώσεις από το χρυσό φως γύρω σου.

Από έξω προς τα μέσα άρχισε να γεύεσαι αυτό το χρυσό φως, αυτή τη χρυσή παρουσία, η οποία σε πλημμυρίζει και σε κάνει να νιώθεις τόσο όμορφα. Φωτίζεσαι από μέσα προς τα έξω. Φωτίζεσαι από μια ομορφιά που ξεπερνάει τα φυσικά χαρακτηριστικά σου. Είναι η ομορφιά της παρουσίας σου.

Άρχισε να γεμίζεις την καρδιά σου με ευγνωμοσύνη, γνωρίζοντας ότι είσαι κάτι πολύ περισσότερο από τα φυσικά χαρακτηριστικά και την εμφάνισή σου. Υπάρχει μια λάμψη που πηγάζει από μέσα σου, μια χαρά από την ύπαρξή σου. Άφησε τον εαυτό σου να αναπνεύσει μέσα σ’ αυτή τη λάμψη και νιώσε χαρούμενος που ανακάλυψες το μυστικό της εσωτερικής ομορφιάς.

Τώρα, σκέψου για λίγη ώρα ότι ήδη βρίσκεσαι στο μέρος όπου έχεις να πας και άρχισε να διευρύνεις την ενέργειά σου, παράγοντας φως από μέσα προς τα έξω.
Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με κανέναν, μη νοιάζεσαι για τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσένα. Μείνε σταθερός, δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου μέσα στην ενέργειά σου.

Γνωρίζοντας ότι υπάρχει ένα φως μέσα σου, που σε συντροφεύει, και έχεις πρόσβαση σ’ αυτό ανά πάσα στιγμή. Γέμισε τον εαυτό σου με αυτή την ενέργεια, δες τον εαυτό σου να υπάρχει και να δραστηριοποιείται μέσα σε αυτήν και προσπάθησε να μείνεις παρών στην παρουσία σου.

Να θυμάσαι πως οποιαδήποτε στιγμή αισθανθείς ότι εξαντλείται η ενέργειά σου, μπορείς να επαναφέρεις στο νου σου αυτή την εικόνα. Ακούμπησε τα χέρια πάνω στην καρδιά σου και να είσαι σίγουρος ότι η ενέργεια εδρεύει εκεί ακριβώς.

Τόνισε στον εαυτό σου “Είμαι όμορφος. Έχω αυτοπεποίθηση. Ακτινοβολώ από μέσα προς τα έξω”. Νιώθεις θέρμη, νιώθεις ζωντάνια και νιώθεις ασφάλεια. Όταν είσαι έτοιμος άνοιξε τα μάτια σου. Είσαι σε θέση να κάνεις οτιδήποτε και να πας οπουδήποτε πλημμυρισμένος από την εσωτερική ομορφιά σου.

Καλημέρα χαρά! Agapi Stassinopoulos εκδόσεις Διόπτρα

Photo: Author/Depositphotos

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε