Συνταγή: Ρόφημα για τη μείωση της χοληστερίνης

Αυτό το ελαφρύ ρόφημα συνιστάται ιδιαίτερα σε άτομα που έχουν αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων. Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, προσπαθήστε να λύσετε

λεμόνι και οφέλη για την υγεία

Αυτό το ελαφρύ ρόφημα συνιστάται ιδιαίτερα σε άτομα που έχουν αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων. Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, προσπαθήστε να λύσετε ή τουλάχιστον να διευκολύνετε το πρόβλημά σας με την εισαγωγή ορισμένων αλλαγών στη διατροφή σας.

Αν αγωνίζεστε ενάντια στα αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης , σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτό το ελαφρύ ρόφημα που γίνεται από μερικά απλά και εύκολα διαθέσιμα συστατικά. Για να κάνετε αυτό το ποτό θα πρέπει να έχετε έξι λεμόνια και τέσσερα κοτσάνια σέλινο.

Εργαστηριακές μελέτες μελέτες έχουν δείξει ότι το φθαλικό βουτυλο, μια χημική ένωση που βρίσκεται στο σέλινο , μπορεί να μειώσει την LDL, ή κακή χοληστερόλη.

Σύμφωνα με τους ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, με την κατανάλωση δύο κοτσανιών σέλινου την ημέρα, μπορείτε να μειώσετε τα επίπεδα της χοληστερόλης έως και επτά φορές.

Το σέλινο διεγείρει επίσης την έκκριση των χολικών οξέων η οποία εξαλείφει τη χοληστερόλη από το σώμα.

Τα λεμόνια είναι το πιο δημοφιλές φρούτο. Προστατεύουν ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα ασθενειών, που είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι τα θεωρούν ως μια υπερ-τροφή.

Πάντα αγοράζετε τα λεμόνια που δεν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία, και αν δεν μπορείτε να βρείτε τέτοια λεμόνια, φροντίστε να τα καθαρίσετε πολύ καλά.

Συνταγή

Κόψτε τα λεμόνια σε κομμάτια, και να θυμάστε, χρησιμοποιήστε ολόκληρα λεμόνια, καθώς η φλούδα είναι πλούσια σε ευεργετικά θρεπτικά συστατικά.

Ξεφλουδίστε και τεμαχίστε το σέλινο. Προσθέστε το στα κομμάτια λεμονιού και ρίχτε τα σε ένα λίτρο νερό.

Το μείγμα αφήνεται για 24 ώρες, και το στραγγίζετε χρησιμοποιώντας γάζα.
Κρατήστε το υγρό στο ψυγείο σας και να πίνετε περίπου 50 ml πριν από κάθε γεύμα.

revealedtheninthwave.blogspot.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε