, , , ,

4 αλήθειες για να προσελκύσετε έναν συνειδητό σύντροφο

Οι σχέσεις αποτελούν τη σύγχρονη εκκλησία. Είναι ο πιο γρήγορος και πιο ισχυρός τρόπος για να καταφέρετε να επεκτείνετε τη συνειδητότητά σας.

Άρθρο της θεραπεύτριας Shelly Bullard

Οι άνθρωποι με αυτεπίγνωση δεν συμβιβάζονται πλέον με οποιαδήποτε σχέση. Θέλουμε να προχωρήσουμε εις βάθος και να εξελιχτούμε. Και σε αυτή την προσπάθεια προς μια διευρυμένη συνειδητότητα αναζητούμε συντρόφους που έχουν τον ίδιο σκοπό στη ζωή τους: ανθρώπους που δεσμεύονται να ακολουθήσουν την προσωπική τους εξέλιξη και αφιερώνονται στην πραγματική αγάπη. Εξάλλου η αγάπη είναι ο μοναδικός μας προορισμός.

Advertisment

Γιατί λοιπόν είναι τόσο δύσκολο να προσελκύσετε έναν συνειδητό σύντροφο και να δημιουργήσετε μια συνειδητή σχέση; Ίσως επειδή ακόμα αναπτύσσουμε τη δική μας συνειδητότητα. Καθώς παραμερίζουμε το εγώ μας και συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο τη δύναμη της αγάπης μέσα μας, ανοίγουμε τον δρόμο για ένα καινούριο είδος σχέσης. Μαζί, προχωράμε προς τη συνειδητή αγάπη.

Οι σχέσεις αποτελούν τη σύγχρονη εκκλησία. Είναι ο πιο γρήγορος και πιο ισχυρός τρόπος για να καταφέρετε να επεκτείνετε τη συνειδητότητά σας, διότι αποτελεί μια αντανάκλαση του εαυτού σας. Κάθε σχέση είναι μια ευκαιρία για να γνωρίσετε βαθύτερα τον αληθινό εαυτό σας. Και αυτό που είστε πραγματικά, είναι η αγάπη.

Έτσι, αν είστε έτοιμοι να επεκτείνετε τη συνειδητότητά σας και να γίνετε πρωτοπόροι σε ένα καινούριο είδος σχέσης, διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να ξέρετε για να προσελκύσετε έναν συνειδητό σύντροφο και να ανακαλύψετε ένα καινούριο επίπεδο σύνδεσης.

Advertisment

1. Καθώς αυξάνετε τη συχνότητά σας (ή το επίπεδο συνειδητότητας), οι άνθρωποι και τα γεγονότα που θα προσελκύετε θα εξελιχτούν προκειμένου να ταιριάζουν με αυτή τη συχνότητα

Η συχνότητά σας είναι η ενεργειακή σας δόνηση.

Η δόνησή σας είναι υψηλή όταν είστε συνδεδεμένοι με την αγάπη που βρίσκεται μέσα σας και χαμηλή όταν παραμένετε κολλημένοι στο εγώ σας (όταν αισθάνεστε λίγοι, ξεκομμένοι, ανεπαρκείς και ανάξιοι). Οι άνθρωποι με παρόμοιες συχνότητες προσελκύουν ο ένας τον άλλο.

Καθώς αυξάνεται η συνειδητότητά σας – δηλαδή καθώς μεγαλώνει η συνειδητοποίηση της ενέργειας της αγάπης από την οποία αποτελείστε – η συχνότητα αυξάνεται και προσελκύει ανθρώπους που έχουν την ίδια υψηλή συχνότητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα στην προσέλκυση ενός συνειδητού συντρόφου. Πρέπει δηλαδή να αποκτήσετε συνειδητότητα εσείς οι ίδιοι. Όσο περισσότερο ζείτε μέσα στην ενέργεια της αγάπης, τόσο περισσότερο αυτή η αγάπη θα ξαναγυρίζει σε σας. Έτσι θα καταφέρετε να δημιουργήσετε καταπληκτικές σχέσεις, αφού αυτό είναι το θεμέλιο της συνειδητής αγάπης.

2. Καθώς αυξάνετε τη συχνότητά σας (ή το επίπεδο της συνειδητότητας), οτιδήποτε δεν είναι αγάπη πρέπει να βγει στην επιφάνεια και να θεραπευτεί

Αυτό αποτελεί το δύσκολο μέρος της διαδικασίας.

Για να γίνετε η ενσάρκωση της αγάπης (που είναι ο στόχος της συνειδητότητας), θα πρέπει να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε που υπάρχει μέσα σας και δεν είναι αγάπη. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

Ο φόβος της εγκατάλειψης, της αναξιότητας, της απόρριψης, της ανεπάρκειας, των ενοχών και της θυματοποίησης προέρχεται από την έλλειψη σύνδεσης με την αγάπη μέσα σας. Αυτά τα οδυνηρά συναισθήματα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια έτσι ώστε να μπορέσετε να τα αντικρίσετε όπως ακριβώς είναι, δηλαδή ως μια ψευδαίσθηση του εγώ σας και ως μια λανθασμένη αντίληψη ότι δεν αποτελείτε την αγάπη.
Όταν δεσμεύεστε να αποκτήσετε συνειδητότητα, δεσμεύεστε να αντιμετωπίσετε και να νικήσετε τους φόβους σας.

Κάθε πόνος που βγαίνει στην επιφάνεια μέσα από μια σχέση έχει τον ρόλο της υπενθύμισης. Σας λέει ότι βρίσκεται εκεί, είναι το κομμάτι του εαυτού σας που έχετε ξεχάσει ότι ήταν αγάπη! Στόχος σας είναι να εντοπίσετε, να κατανοήσετε, να αντιμετωπίσετε και να αποδεχτείτε ό,τι αντιπροσωπεύει. Αναγνωρίστε το συναίσθημα.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθανθεί και να θυμάστε την αλήθεια για το ποιοί είστε: η συχνότητα της αγάπης. Καθώς προχωράτε μέσα από τη διαδικασία αντιμετώπισης των φόβων σας, η συνειδητότητά σας θα επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό. Σε αυτό το σημείο θα αρχίσετε πραγματικά να ενσωματώνετε πλήρως την αγάπη.

3. Θα προσελκύετε πάντα ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να εξελιχτείτε

Το θετικό της διαδικασίας είναι ότι είναι σχεδιασμένη με θεϊκό τρόπο. Δεν γίνεται να κάνετε λάθος.

Το ποιους και τι θα προσελκύετε θα αντικατοπτρίζει πάντοτε την εσωτερική σας σύνδεση με την ενέργεια της αγάπης. Στόχος σας είναι να αναγνωρίσετε αυτές τις αντανακλάσεις, να μετατρέψετε τους φόβους σας και να εμβαθύνετε στην εσωτερική κατανόηση και την εμπειρία της αγάπης. Αν τα καταφέρετε, τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους.

4. Παραμείνετε σταθεροί στον στόχο σας. Όλα γίνονται για να θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε

Οι σχέσεις σας οδηγούν στο να γίνετε ένας μεγαλύτερος χώρος για την αγάπη που υπάρχει μέσα σας. Η σύνδεση, η στήριξη, η συμπόνια, η γλυκύτητα και η παρουσία που αντανακλάται πίσω σε σας από τους άλλους ανθρώπους θα αυξηθεί στον βαθμό που η έκφρασή τους ισχύει και για σας.

Θα αναγνωρίσετε τους φόβους σας κι έτσι θα μπορέσετε να τους γεμίσετε με γνώση, φως, αγάπη και αλήθεια. Αν τους αντιμετωπίσετε, θα αυξήσετε τη συνειδητότητά σας και θα δημιουργήσετε ακόμα περισσότερο χώρο για την αγάπη. Βρίσκεστε ήδη σε αυτό τον δρόμο και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είναι ο σωστός. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό κι ανοίγουμε έναν καινούριο δρόμο συνειδητής εξέλιξης. Η αγάπη είναι ο μοναδικός προορισμός.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πώς να καταλάβετε αν ο/η φίλος/η σας είναι κρυφο-drama queen!
Η ειλικρίνεια χτίζει την εμπιστοσύνη και δημιουργεί αυθεντικές σχέσεις
Η φράση που καταστρέφει τις σχέσεις, σύμφωνα με ψυχολόγο του Χάρβαρντ
4 χαρακτηριστικά σημάδια που δείχνουν ότι είσαι σε τοξική σχέση

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση