Η τόλμη είναι ζωή

Έρχεται η στιγμή που αναρωτιέσαι ποιοι στέκονται δίπλα σου, σε κάθε βήμα σου μα κυρίως σε κάθε δυσκολία! Η χαρά θεωρείται εύκολη υπόθεση. Όμως, η δυσκολία έχει πολλές κενές θέσεις και μόνο οι τολμηροί θα αποφασίσουν να κάτσουν.

Αυτοί που θα διαλέξουν να κάτσουν δίπλα σου να τους αγαπάς περισσότερο και να τους εκτιμάς. Για να βρίσκονται εκεί σημαίνει ότι και οι ίδιοι έρχονται αντιμέτωποι με τον εαυτό τους βαδίζοντας παρέα αυτό το μονοπάτι. Θα σου δώσουν μια αγκαλιά, θα σε κοιτάξουν στα μάτια και θα καταλάβουν, θα σε κάνουν να γελάσεις με τη ψυχή σου, θα σου δείξουν νέους δρόμους, νέες σκέψεις, ένα νέο κόσμο.

Θεωρώ ότι για να κάνεις κάποιον να γελάσει είναι ζωή, κίνηση χωρίς σταματημό. Δηλώνει ευφυΐα, φαντασία, αφαιρετική σκέψη, πραγματική αντίληψη. Το χιούμορ είναι ο πομπός και το γέλιο είναι ο δέκτης! Ή μάλλον δράση-αντίδραση σύμφωνα με το νόμο του Νεύτωνα.

Αυτοί οι άνθρωποι σου ανοίγουν τον εσωτερικό κόσμο και υπομένουν μέχρι η δυσκολία να κάνει το κύκλο της, να περάσει και αυτή τη φάση της και να αλλάξει σελίδα. Η επιλογή των ατόμων που έχουμε δίπλα μας θα μας αλλάξει τη ζωή! Αυτό είναι που μετράει, που θα σου αλλάξει την καθημερινότητα, την εσωτερική και εξωτερική ματιά, την ιδιοσυγκρασία ολόκληρη.

Υ.Γ: Αν ακόμα αναρωτιέσαι που βρίσκονται τέτοιου είδους άνθρωποι, μήπως να αρχίσεις να σπας τις άμυνες που έχεις κτίσει εδώ και καιρό;

-Sponsored Ad-

Συγγραφέας Κωνσταντίνα Γυφτάκη

Σπούδασα Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Αγαπώ τη δημιουργία νέων ιδεών και τους ανθρώπους που βγάζουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Δείτε όλα τα άρθρα
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε