Η τόλμη είναι ζωή

H δυσκολία έχει πολλές κενές θέσεις και μόνο οι τολμηροί θα αποφασίσουν να κάτσουν.

Η τόλμη είναι ζωή

Η τόλμη είναι ζωή

Έρχεται η στιγμή που αναρωτιέσαι ποιοι στέκονται δίπλα σου, σε κάθε βήμα σου μα κυρίως σε κάθε δυσκολία! Η χαρά θεωρείται εύκολη υπόθεση. Όμως, η δυσκολία έχει πολλές κενές θέσεις και μόνο οι τολμηροί θα αποφασίσουν να κάτσουν.

Advertisment

Διαβάστε επίσης από την Κωνσταντίνα Γυφτάκη


Αυτοί που θα διαλέξουν να κάτσουν δίπλα σου να τους αγαπάς περισσότερο και να τους εκτιμάς. Για να βρίσκονται εκεί σημαίνει ότι και οι ίδιοι έρχονται αντιμέτωποι με τον εαυτό τους βαδίζοντας παρέα αυτό το μονοπάτι. Θα σου δώσουν μια αγκαλιά, θα σε κοιτάξουν στα μάτια και θα καταλάβουν, θα σε κάνουν να γελάσεις με τη ψυχή σου, θα σου δείξουν νέους δρόμους, νέες σκέψεις, ένα νέο κόσμο.

Θεωρώ ότι για να κάνεις κάποιον να γελάσει είναι ζωή, κίνηση χωρίς σταματημό. Δηλώνει ευφυΐα, φαντασία, αφαιρετική σκέψη, πραγματική αντίληψη. Το χιούμορ είναι ο πομπός και το γέλιο είναι ο δέκτης! Ή μάλλον δράση-αντίδραση σύμφωνα με το νόμο του Νεύτωνα.

Αυτοί οι άνθρωποι σου ανοίγουν τον εσωτερικό κόσμο και υπομένουν μέχρι η δυσκολία να κάνει το κύκλο της, να περάσει και αυτή τη φάση της και να αλλάξει σελίδα. Η επιλογή των ατόμων που έχουμε δίπλα μας θα μας αλλάξει τη ζωή! Αυτό είναι που μετράει, που θα σου αλλάξει την καθημερινότητα, την εσωτερική και εξωτερική ματιά, την ιδιοσυγκρασία ολόκληρη.

Υ.Γ: Αν ακόμα αναρωτιέσαι που βρίσκονται τέτοιου είδους άνθρωποι, μήπως να αρχίσεις να σπας τις άμυνες που έχεις κτίσει εδώ και καιρό;

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι πιο «τρομακτικές» μάσκες είναι εκείνες που δεν φαίνονται...
Η ζωή δεν φοράει φίλτρα, δεν στολίζεται για να πάρει like, δεν κάνει giveaway τον χρόνο της
Καμία φορά το να πληγώσεις πονάει περισσότερο από το να σε πληγώσουν
Manterruption: Διεκδικώντας χώρο και χρόνο για τις γυναίκες σε μία επαγγελματική συζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση