,

Σωματική και λεκτική βία: Δώσε ένα τέλος!

Δώσε ένα τέλος! Σήμερα, τώρα! Μπορείς!

Σωματική και λεκτική βία: Δώσε ένα τέλος!

Photo: Author/Depositphotos

Σε παρατηρώ μόνο κι αφημένο σε μια γωνία να κοιτάζεις τα σημάδια σου, να παρατηρείς τον θόρυβο και τη σιωπή τους, την απόγνωση και την άρνησή σου να δεχθείς την αλήθεια.

Advertisment

ΣΩΜΑΤΙΚΗ και ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ.

Ένας θυμός σε μια εκτόνωση που καταστρέφει ανθρώπινες ψυχές. Πονάς παντού, το σώμα σου σε εγκαταλείπει μα εσύ εκεί, “δυνατός”!

Όχι δεν φταίει εκείνος που με χτύπησε, φταίω μόνο εγώ που τον προκάλεσα… Βουβαμάρα.

Advertisment

Όταν κλείνει η πόρτα το πάθος για χειραγώγηση είναι το κρυφό σας μυστικό που αλλάζει τα δεδομένα σου, σου αλλάζει τη ζωή, σου σμιλεύει μια ψυχή γεμάτη φόβο, ενοχή, ντροπή και άρνηση!

Όχι δεν φταίει εκείνος που με χτύπησε, φταίω μόνο εγώ που τον προκάλεσα… Βουβαμάρα.

Όσοι χρησιμοποιούν σωματική βία χρησιμοποιούν και λεκτική. Πρόθεσή τους είναι να δημιουργήσουν στο θύμα τύψεις γι’ αυτό που είναι, ενοχές για τον θυμό που τους προκαλεί με σκοπό να κερδίσουν και να διατηρήσουν τον απόλυτο έλεγχο επάνω του. ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ!

Οι χαρακτήρες αυτοί είναι αδύναμοι, είναι συνέχεια σε ένα τρέξιμο, δεν ξέρουν καν οι ίδιοι τι είναι! Τρέχουν πίσω από τον εαυτό τους και καλύπτουν την ψυχή τους μέσα σε μια ζωή όλο ψευτιά πίσω από μάσκες που αγγίζουν την τελειότητα. Τους κυνηγά όμως η ψυχή τους δεν τους αφήνει σε ησυχία, να το θυμάσαι καλά εσύ που το ανέχεσαι! Τους κυνηγά επειδή η ψυχή δεν συγχωρεί εκείνους που “ταΐζουν το εγώ τους” αποδυναμώνοντας αθώες ψυχές σαν εσένα, καλύπτοντας δικές τους ανασφάλειες και μειονεκτήματα μέσα από την συναισθηματική εκδίκηση. Ξέρουν πως από την στιγμή που ξεκίνησαν αυτό τον εφιάλτη μέσα τους και στους ανθρώπους που αγαπούν, οι γέφυρες έχουν κοπεί!

Δεν αποδέχονται την πραγματικότητά τους, την βάρβαρη αλήθεια τους να στιγματίζουν σώματα και ψυχές στον βωμό της αρρωστημένης δίψας τους για έλεγχο! Σε αυτούς τους ανθρώπους αυτό που βλέπεις, ποτέ δεν είναι αυτό που φαίνεται, είναι είρωνες του ίδιου τους του εαυτού και η σωματική και λεκτική βία είναι ζήτημα επιβίωσης, δεν μπορούν να ζήσουν αλλιώς! Όταν βάζουν τη μάσκα του καλού δεν αγγίζουν τον πραγματικό τους εαυτό όταν όμως την βγάζουν και αντικρίζουν την κατάντια τους πως είναι ένα τίποτα, η κατάθλιψη γίνεται σύντροφός τους μαζί με τις ουσίες και το αλκοόλ.

Όχι μη τους λυπάσαι! Δώσε ένα τέλος στον πόνο σου! Δεν θέλει συναισθηματισμούς για να ξεφύγεις από αυτούς τους ανθρώπους γιατί σαν μπουν στην ψυχή σου την κυριεύουν, την κάνουν δική τους! Είσαι δικός τους, κτήμα τους, υποχείριο της λύσσας τους επάνω στο κορμί, το μυαλό και την ψυχή σου!

Όχι δεν φταίει εκείνος που με χτύπησε, φταίω μόνο εγώ που τον προκάλεσα… Βουβαμάρα.

https://enallaktikidrasi.com/2017/02/somatiki-lektiki-via-dose-telos/

Φτάνει πια! Σταμάτα το! Σταμάτα να είσαι το δουλικό του, το κατοικίδιό του, το αντικείμενό του που πρέπει να δέχεται τα πάντα χωρίς κανένα λόγο! Να είσαι ένας σάκος του μποξ… Φτάνει! Αρκετά πόνεσες, αρκετά έκλαψες, σου αξίζει να αγαπηθείς! Σου αξίζει να ζήσεις μια αληθινή ζωή ανάμεσα σε αληθινούς ανθρώπους με συναισθήματα αγνής αγάπης και όχι ανδρίκελα που χειραγωγούν ψυχές!

Κοίτα τον στα μάτια και πες του: Ξέρω ποιος είσαι!

Αυτό που τους εξαγριώνει μα τους πονά πιο πολύ, είναι να τους βγάλεις την μάσκα αυτού του σιχαμένου φαίνεσθαι! Την μάσκα που παίρνει μακριά τα μάτια από τη ψυχή τους. Ξεγύμνωσέ τον, πέτα του την μάσκα και θα τον αποδυναμώσεις! Ζήτα βοήθεια αν φοβάσαι, μόνος δεν είσαι! Εμπιστοσύνη χρειάζεται να αποκτήσεις από την αρχή! Μη χάνεις την αυθεντικότητά σου! Είτε είσαι παιδί, είτε είσαι γυναίκα δεν είσαι μόνος! Ζήτα βοήθεια! Επικοινώνησε με έναν άνθρωπο έξω από το εκεί μέσα, που όταν σε κοιτάζει αισθάνεσαι πως γνωρίζει, τα έχει καταλάβει όλα και μεταξύ μας έχει προσπαθήσει να σου μιλήσει όμως εσύ είπαμε:

Όχι δεν φταίει εκείνος που με χτύπησε, φταίω μόνο εγώ που τον προκάλεσα…

Αξίζεις μια υγιή ζωή! Αξίζεις ένα περιβάλλον μόνο με αγάπη, αξίζεις μια αγκαλιά πολλές, αξίζεις γιατί είσαι εσύ! Κάνε μια νέα αρχή. Κοίτα τον στα μάτια κάθε φορά που σε χτυπά και καθρέπτισε τον φόβο του μέσα στο δικό σου βλέμμα!

ΣΩΜΑΤΙΚΗ και ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ.

Δυο καθρέπτες η ψυχή του θύτη ανέπαφοι σε ένα είδωλο σπασμένο αυτό του θύματος, το δικό σου. Ένωσε το είδωλό σου και σπάσε τους καθρέπτες του. Βγάλε του τη μάσκα! Δώσε ένα τέλος! Σήμερα, τώρα! Μπορείς!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Να ακούτε δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε
Οι πληγές σου μπορούν να γίνουν τα παράσημά σου!
Γιατί σαμποτάρω τον εαυτό μου;
Πώς ζητάει «συγγνώμη» ένας ναρκισσιστής

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση