Μπορούν τα συναισθήματα να επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος και το νευρικό μας σύστημα;

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αξιόλογα βήματα από ερευνητές σε όλο τον κόσμο σε αυτόν τον τομέα, καθώς φαίνεται ολοένα και περισσότερο πως τα συναισθήματά μας είναι πιο σημαντικά από ό,τι ίσως πιστεύαμε, αφού είναι ικανά να επιδρούν ακόμη και στη βιολογία μας!

Ο καρδιολόγος και HeartMath trainer Γιώργος Χαριτάκης μιλάει για τη δύναμη των συναισθημάτων και πώς αυτά επηρεάζουν το σώμα, τη βιολογία μας και κατ’ επέκταση την υγεία μας.

Κάντε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube

-Sponsored Ad-

Γεώργιος Χαριτάκης

Συγγραφέας Γεώργιος Χαριτάκης

Γεώργιος Χαριτάκης (ΜD, PhD). Καρδιολόγος. Πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (1978) και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2005).
Εργάσθηκε στο Ινστιτούτο Πειραματικής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (78-80), στο ΙΚΑ (86-88) και ως αναπληρωτής Διευθυντής στο Διαγνωστικό Κέντρο Ολυμπιακής Αεροπορίας (1989-2009).
Εξέδωσε τα βιβλία “Η σιωπή των γιατρών” (1992) και “Πειράματα στα ζώα; Όχι ευχαριστώ!” (2004) όπου αναφέρεται στη λανθασμένη μεθοδολογία της ιατρικής έρευνας με τη χρήση πειραματόζωων και τις παραλήψεις που γίνονται στον τομέα της πρόληψης και της θεραπείας.
Είναι πιστοποιημένος Trainer του Ινστιτούτου Heartmath.

Ιστοσελίδα
Δείτε όλα τα άρθρα
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε