Η Εναλλακτική Δράση σας εύχεται Καλή Χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2017! Με πολύ αγάπη, η οικογένεια της Εναλλακτικής Δράσης.

Photo: Author/Depositphotos

Αγαπητοί φίλοι, το 2016 έφτασε στο τέλος του. Η Εναλλακτική Δράση μεγάλωσε για άλλη μια χρονιά και τα κείμενά της διαβάστηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Προσπαθήσαμε όχι μόνο να αντισταθούμε στην τάση του εκφοβισμού αλλά προωθήσαμε με όλες τις δυνάμεις μας, τρόπους αυτοβοήθειας και αυτοβελτίωσης. Αποστασιοποιηθήκαμε από το φόβο και τον πανικό και μάλιστα, σε κάθε κρίση, απαντούσαμε με καταιγισμό άρθρων ψυχικής και συναισθηματικής ανάτασης.

Advertisment

Και κρίνοντας από τα περίπου 4.500 emails ευχαριστιών, πιστεύουμε ότι συμβάλλαμε κι εμείς, στη διατήρηση της καλύτερης ψυχικής, νοητικής και φυσικής υγείας πολλών ανθρώπων. Είμαστε για πολλά πράγματα περήφανοι, αλλά το σημαντικότερο, χωρίς αμφιβολία, είναι η ένωση της φωνής δεκάδων ανθρώπων με τη δική μας. Αναφερόμαστε στους πάνω από 80 συντάκτες που γράφουν στην Εναλλακτική Δράση και τους οποίους, τους ευχαριστούμε θερμά. Παρακάτω, θα βρείτε τη λίστα με τους τακτικούς αρθρογράφους μας.

Ένα άλλο γεγονός για το οποίο αισθανόμαστε υπερήφανοι είναι το ότι φέτος ξεπεράσαμε τα 10.000 δημοσιευμένα άρθρα. Πρόκειται για διαχρονικά άρθρα, από την απαρχή της δημιουργίας αυτού του ιστότοπου, χωρισμένα σε 24 κατηγορίες και 600 υποκατηγορίες. Τα άρθρα αυτά αποτελούν τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη γνώσης σχετικά με την αυτοβοήθεια και την αυτοβελτίωση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, το 2016 τα άρθρα αυτά αναδημοσιεύτηκαν από άλλες ιστοσελίδες πάνω από 300.000 φορές.

Μέσω της Εναλλακτικής Ατζέντας προωθήσαμε χιλιάδες εκδηλώσεις, σεμινάρια και εκπαιδευτικά  προγράμματα σε όλη την Ελλάδα και υπήρξαμε χορηγοί σε δεκάδες μεγάλες εκδηλώσεις.

Advertisment

Το 2016 κληρώσαμε πάνω από 100 βιβλία και δεκάδες συμμετοχές σε σεμινάρια και προγράμματα εκπαίδευσης και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ολοένα και πιο δυναμικά.

Η καινοτομία του 2016 ήταν η εισαγωγή των τεστ χωρισμένων σε 3 κυρίως κατηγορίες, τα ψυχολογικά τεστ, τα τεστ προσωπικότητας και τα τεστ πνευματικής αναζήτησης τα οποία είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Σκοπός μας είναι, το 2017, να αναπτύξουμε ένα νέο λογισμικό που θα επιτρέπει την αναπαραγωγή των τεστ και από άλλες ιστοσελίδες όπως μας έχουν ήδη ζητήσει δεκάδες άλλοι ιστότοποι.

Επιθυμούμε η Εναλλακτική Δράση να παραμείνει ένας φάρος φωτός μέσα σε αυτή τη δύσκολη εποχή και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε με τη βοήθειά σας.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους σας να παραμείνετε δυνατοί, να ενισχύσετε τη συνειδητότητά σας και να κάνετε ακόμα περισσότερα όνειρα για το μέλλον.

Ευτυχισμένο το 2017!

Με πολύ αγάπη
Η οικογένεια της Εναλλακτικής Δράσης

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Masterclass EN.ATZ. (1200 x 628 px)
Ανώνυμο σχέδιο (13)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Fb_post_25_years-01

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση